неделя, 26 август 2012 г.

Q-and-A със тийн звездата Виктория Джъстис.

Виктория, звездата на хитовия сериал на Nickelodeon ще пее днес вечерта във Busch Gardens във Уилямсбург, като част от турнето ѝ. Джъстис е само на 19. Тя работи по солов албум и бъдещият филм "Fun Size" на голям екран. В петък следобед тя говори с ежедневната преса по телефона. 

Ти си на изпълнение във Busch Gardens. Това място харесва ли ти?
Виктория: О, да много. Обичам тематични паркове. Обичам и изпълнения. Така се прави шоу във увеселителни паркове. Аз определено съм човек влакче в увеселителния парк. Колкото по-голям, толкова по-добре. Колкото повече работи, толкова по-добре. Надявам, се че ще намеря време да се возя със всеки един.
...
Пяла си от години, но това е първият си солов проект. Нервна ли си заради перспективата?
Виктория: О, не, това е напълно вълнуващо. Това беше едно невероятно преживяване. Тълпите са ентусиазирани, а това си заслужава да се види. Имахме няколко свободни дни, но сега пак се завръщаме. 
...
Изпълнявала ли си много песни от "Victorious" на сцената до този момент?
Виктория: Преобладаващо, да. Има една нова песен, която написах, "Faster Than Boys". Ние сме част от шоуто. Има и няколко кавъра. Един от Емили Уейнхаус и един от Coldplay.
...
Виждаш себе си, като актьор, който пее или като певец, който играе?
Виктория: Аз наистина виждам себе си, като двете. През целия си живот съм играела, както и пеела. Предполагам, че съм мислила себе си, като актриса, но пеенето винаги е било моята страст. Да бъда в състояние да правя и двете е една сбъдната мечта.
...
Каква музика слушаш, каква музика те вдъхновява?
Виктория: Обичам да слушам всичко, но най-вече певци, като Елтън Джон и Карол Кинг. Харесвам Хоул и Оутс, Бийтълс, Стиви Уондър, Стиви Джоел.
...
Пишеш ли голяма част от музиката си?
Виктория: От "Victorious" съм написала 3 песни, от които едната я избрах по случайност. Не възвамерявам да бъде в шоуто. Искам да бъде част от моят солов проект. Но един от продуцентите я чу, и иска да я използва. Не е това, което исках, но го взех, като нещо по-добро. Комплимент.

Няма коментари:

Публикуване на коментар