понеделник, 22 октомври 2012 г.

Снимки от "Sirius Studio" във Ню Йорк.

/натиснете снимката/

Снимки от летището в Ню Йорк.

/натиснете снимката/

Виктория на летището в Ню Йорк - видео.

Виктория намира "Fun Size" сред първите си филми.

Виктория Джъстис е една от най-големите телевизионни звезди, но едва след две кратки седмици актрисата ще разбере дали може да бъде като Victorious на големия екран. Филмът й The First Time, чиято ограничена премиера бе днес, се разказва за двама тийнейджъри, които се влюбват един в друг за една седмица. Следващата седмица, на 26ти, е премиерата на филма й Fun Size, в който се разказва за тийейджърка, която изгубва брат си докато го води да обикаля за трик-или-лакомство. Виктория говори с KidsPickFlicks за това как е избрала точно тези роли, за да си проправи път към големия екран. "Когато за първи път чух за The First Time бях обсебена от сценария и всеки един герой" -казва тя. "Помислих си, че не ми пука за програмата, просто исках да бъда част от този филм.

Видео от мола в Америка.

Виктория говори зад кулисите на "Fun Size".

неделя, 21 октомври 2012 г.

Виктория със Карли и Томас Ман във мол в Америка.

/натиснете снимката/

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/

Нов клип от "Fun Size".


Не забравяйте за премиерата след 5 дни.

Ново видео от "Шамарът".

Нови снимки от "Шамарът".

/натиснете снимката/

Виктория за Хелолуин.

Звездата от Nickelodeon, Виктория Джъстис, си спомня времето, когато Хелоуин беше нещо за деца. Израстнала в Холивуд, 19-годишната звезда разказва "Спомням си, че имаше една улица, на която ходехме по време на Хелоуинската нощ. Аз и приятелите ми винаги искахме да ходим там, където хората бяха супер невероятни и ни черпеха със бонбони." Хелоуин все още е "детско" нещо, признава режисьора на Fun Size, Josh Schwartz. "Това е невероятно. Колко важен стана Хелоуин за колежаните, възрастните като цяло за хора във всякаква възраст - идеята, че можеш да се преструваш на някой друг за една вечер." Ако това не се вписва в темата за тийнейджърството, когато ние откриваме кои сме, то тогава нищо не би се вписало.

събота, 20 октомври 2012 г.

Ново видео от Keek.


Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/

Виктория за Хари Стайлс.

Когато Виктория бе попитана по радио предаване коя от двете групи, "The Wanted" или "One Direction", предпочита тя отказа да отговори. Както и да е, звездата на Nickelodeon призна, че Хари Стайлс прилича на друг много известен британски певец. Радио водещия помоли Виктория да избере най-добре изглеждащия член от двете групи, но тя не захапа стръвта. Тя каза, че харесва и двете групи и че всички са добри момчета, но при споменаването на Хари Стайлс тя определено се оживи. Съдейки по реакцията й при споменаването на името му изглежда, че тя си пада по него, но кой знае ?! По време на интервюто една от радиоводещите подшушна на Виктория, че Хари изглежда като малък Mick Jagger, a Вики възкликна тържествуващо "Да, наистина прилича на Mick Jagger !" Хмм, какво означава това ? Дали да изглеждаш като малък Mick Jagger е добро нещо ? Какво е вашето мнение ? Дали Виктория си пада по Хари и дали той всъщност би тръгнал с момиче на неговата възраст ?!

Нови промо снимки от "Fun Size".

/натиснете снимката/

Нов клип от "The First Time".

Интервю с каста на "Fun Size".

Снимки от "Music Live".

/натиснете снимката/

Виктория на "Music Live".


Виктория е присъствала на 17-ти октомври във Торонто, Канада.

"Three Girls with a Moose" промо.


Премиерата е днес.

Виктория ще присъства на "Dream Halloween".

Виктория ще изпълнява на "Dream Halloween" в Лос Анджелис на 27-ми октомври. Билетите са пуснати в продажба. Можете да си поръчате от ТУК. Очаквайте още новини!

Виктория и Томас Ман говорят за "Fun Size".

Стилове от "Three Girls and a Moose".

/натиснете снимката/

Нов дизайн ♥

Харесва ли ви? Направих го по случай Хелолуин :) съжалявам, че не публикувах 3 дена, но бях много заета. Днес ще наваксам пропуснатото. Благодаря за посещенията :)

вторник, 16 октомври 2012 г.

Нова туитър снимка.

/натиснете снимката/
Вики е ходила на доктор, за да се увери, че може да лети със самолет, защото както споменах във по-стара публикация е била болна.

Нов стил от "Fun Size".

/натиснете снимката/

понеделник, 15 октомври 2012 г.

неделя, 14 октомври 2012 г.

Виктория коментира за края на шоуто и One Direction и The Wanted.

Виктория на скоро гостуваше във сутрешно шоу. Това беше Kid Kraddick. Общо казано във всички статии се преразказва едно и също, но реших да споделя тази с вас.
Виктория признава, че е разбрала за края на шоуто от майка си и някои членове от каста. Споделя, че дори си няма на представа защо са отменили шоуто, точно когато набра най-голяма популярност. Въпреки това, превключвам на темата за двете банди - The Wanted или One Direction. Тя споделя, че се е срещала и с двете, но говори повече за The Wanted, отколкото One Direction. "Аз съм искрено изненадана, че края на "Victorious" беше обявен така, дори нямаше и "сбогом"". Може би никой не знае.

Дан Шнайдер сподели ново видео от "Victorious".


Видеото е със изтрито аудио и така всеки може да каже каквото иска :Д

Два клипа от зад кулисите на "Fun Size".

 

Ново видео от "Шамарът".

Нови снимки от "Шамарът".

/натиснете снимката/

събота, 13 октомври 2012 г.

Снимки от срещата с фенове в Чикаго.

/натиснете снимката/

Нови стилове от "Fun Size".

/натиснете снимката/

Нова туитър снимка.

/натиснете снимката/

Излезе обложката на саундтрака на "Victorious".

/натиснете снимката/
Излиза на 6-ти ноември.

Официалното интервю за "Fun Size".

Два нови клипа от "Fun Size".

 
Излязоха 2 нови TV Spots от "Fun Size". Очаквайте от 26-ти октомври по кината.

Интервю със "Time Out Chicago Kids".

/натиснете снимката/
Какво те заинтересова в Fun Size? - Търсех си проект. Снимах шоуто ми Victorious, когато получих сценария на Fun Size и след като го прочетох разбрах, че е наистина забавен и различен от нещата, които съм правила, а аз обичам филмите и бих искала да бъда част от някой страхотен филм, за да се развивам и извън Nickelodeon. Какво по-точно ти хвана окото в сценария ? - Харесва ми факта, че всичко се развива по време на Хелоуин, а моята геройня се въвлича във всички тези странни ситуации и нещата излизат напълно извън контрол. Как Fun Size ти помогна да се развиеш извън телевизионните ти роли ? - Беше чудестно начало. Това е първата ми главна роля в голямо студио. Това е голямо нещо за мен. Бих искала да продължа да снимам филми и това всъщност много ми харесва. Бих искала да играя различни роли в различни жанрове филми. 

Обратно към старата галерия.

Реших това ненадейно, но има много причини. В новата галерия не харесах доста неща, пък и не си струва да си правя труда да ъпдейтвам хиляди снимки при положение, че няма да държа блога до края на живота си :Д така е по-добре. Във албум са и всичките снимки от съществуването на блога и не си струва да ги оставям ей така. Ще ъпдейтна снимките от тази седмица.
Също така махнах чат кутията, повече спам няма да търпя!

петък, 12 октомври 2012 г.

Набиране на средства за "Girl Up".

Момичета в цял свят се нуждаят от нашата помощ и те се нуждаят сега. Заедно можем да помогнем младо момиче с инструментите, с които тя трябва да ходи на училище, да бъде здрава, да спре безопасно, да се превърне в лидер и да разчита. Без значение какво може да даде всеки малко помага и ще направи голяма разлика в живота на едно момиче в развиваща се страна. Докато ние сме силни, заедно сме по-силни. И заедно, гласовете ни ще се променят нашия свят. ДАРЕТЕ ТУК.

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/

"Opposite Date" бърз преглед.


Премиерата на епизода е утре.

четвъртък, 11 октомври 2012 г.

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/

Виктория е болна.

Вики сподели в туитър, че не се чувства добре и ще трябва да отмени срещата с фенове във Маями. Дано е просто една лека настинка. От вчера не се чувства добре и яде пилешка супа. Пожелавам и бързо оздравяване!

сряда, 10 октомври 2012 г.

Ново видео от Keek.


Нова туитър снимка.

/натиснете снимката/

Снимки от "Kidd Kraddick In The Morning".

/натиснете снимката/

Виктория във "Kidd Kraddick in the Morning".

 
Виктория говори за "Fun Size", за страховете си, също така и пее малко, както и много други.

Снимки от "Good morning Texas".

/натиснете снимката/

Виктория във "Good morning Texas".

вторник, 9 октомври 2012 г.

"Victorious": "Taking The Lead" - бърз преглед.

Вижте двете нови промота на играта, която излиза на 13-ти ноември. Във по-стари публикации съм писала, за какво се разказва в играта.

Снимки от зад кулисите на "Fun Size".

/натиснете снимката/

Нови снимки от KCA в Бразилия.

/натиснете снимката/

Нови стилове от "Fun Size".

/натиснете снимката/

Видео от сцената на KCA Argentina.

Посетете официалния сайт на "Fun Size".

Посетете сайта от ТУК. Можете да го туитнете, а също така и да се регистрирате.
Също така остават само 18 дни до премиерата!

понеделник, 8 октомври 2012 г.

Нова туитър снимка.

/натиснете снимката/

Нов стил от "Fun Size".

/натиснете снимката/

Виктория, видео от Бразилия.

Нова фотосесия - на Samuel Chaves.

/натиснете снимката/

Ново видео от "Шамарът".

неделя, 7 октомври 2012 г.

Първият постер от "Fun Size".

/натиснете снимката/

Снимки от KCA Argentina 2012.

/натиснете снимката/

Снимки от сесията с автографи във Sao Paulo.

/натиснете снимката/

НОВА Coppermine галерия ♥

Е какво да кажа, честита да ни е! Окончателно се мести галерията. Писна ми да чакам, не се знае, може да се бъгва така постоянно, затова реших да се "застраховаме". Ще ъпдейтвам в продъжение на дни всички снимки от времете, в което е съществувал блога, тоест от 2012. Повече няма да качвам често стоп кадри, тъй като виждате, че са безполезни. Дано новите промени са за добре! Посетете новата ни галерия от ТУК. Ще се опитаме с Нади, от whb да открием как се слага дизайн за галерията, но е сигурно, че може.
Приятна вечер!

Лоши новини.

Най-мразя да правя такива публикации, но това е положението :( има проблем със галерията и не само със моята, ами и със останалите. Снимките не могат да се качват. Цял ден се ядосвам. Ако и утре е така ще помисля дали да не преместим галерията, въпреки че 13000 снимки са доста за сваляне. Моля ако се наложи преместване фенове на блога да ни помогнат за снимките. Все още нямам на представа ако се премести галерията къде ще бъде. Обмислям Copermine, но не е сигурно, че ще стане. Също така моля всеки, който работи със Copermine да пише на мейла online_victoria@abv.bg всяка помощ ще бъде от полза. Следете чат кутията и публикации за развитие около случките.

Виктория посещава Radio TKM.


Във видеото ще видите как Виктория се среща с фенове.

Виктория говори с Radio TKM за наградите.

Виктория отговаря на въпросите на BLISS читатели.

събота, 6 октомври 2012 г.

Нов дизайн♥

Новият дизайн е направен от мен. Честно казано хич не ми харесва и скоро ще сложа направо този за Хелолуин, а може и да са два. Също така обмислям да махна чат кутията. Само спамите! Писнало ми е!!! Е това е :) Лек ден! Благодаря ви, че посещавате блога ♥

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/
Използвам публикацията да ви съобщя, че "Victorious" е спечелило наградата да любимо тв шоу. Поздравления!

Нови снимки от "Шамарът".

/натиснете снимката/
Това са няколко рисунки от малки деца, на които са героите от "Victorious", на картинката на банера е отбелязана Тори.

"Teen Choice Awards" Brazil 2012.

/натиснете снимката/
Излязоха 11 снимки от събитието за сега.

петък, 5 октомври 2012 г.

Вики сред най-добре облечените на партито на "Teen Vouge".

/разгледайте снимки от партито като натиснете банера/
"Teen Vouge" наскоро проведоха своето 10то парти за младите Холивудски звезди. Рядко се събират толкова много красиви хора. От Виктория Джъстис (на корицата на "Teen Vouge") до актрисата от Дисни - Деби Раян, червеният килим беше изпълнена със женствени рокли и дръзки тоалети, но Виктория, Клеър Холт, Ники Рийд и Зендая просто ни разтърсиха с уникалните си тоалети.

Виктория Джъстис:
"Когато мислим за модерен, красив и блестящ човек веднага се сещаме за Виктория Джъстис. Това е и причината Вики да разкрасява корицата на "Teen Vogue". Тоалета й на партито просто е перфектен! Блейзърът й в червено-розово съчетан с панталон и високи токчета, Вики просто е уникална. Браво Виктория!"