сряда, 29 август 2012 г.

Нова туитър снимка.

/натиснете снимката/
Снимката е от вчера, но нямах време да я публикувам в блога.

Снимка от промосесията на "Fun Size" излезе.

/натиснете снимката/
Излезе снимка от промосесията на филма. Не е с много добро качество. Би трябвало скоро да излязат още снимки.

понеделник, 27 август 2012 г.

Нови клипове от Keek.

Хора току що влязох във профила във Keek на Виктория и открих доста качени клипчета от както Вик си направи регистрация там. Реших, че вместо да ги качвам всички ще ви дам линк, от който да ги изгледате ТУК. Отгоре можете да изгледате най-новият клип. Вече ще публикувам всички нови клипове навреме, което си е често, защото от последното денонощие има вече 3 клипа. Благодаря за разбирането и следете за още новини!
...
/извънредни новини/
п.п. утре съм на софия цял ден и няма да съм активна във скайп и във блога до вечерта, когато ще обновя новините. Иии също така скоро достигаме 21 000 посещения :-)

неделя, 26 август 2012 г.

Гласувайте за ТВ шоуто, което е разбило сърцето ви с края си.

Portrait Magazine направи анкета, в която можете да гласувате за ТВ шоуто, което разби сърцето ви с края му. "Victorious" е в списъкъ също. Гласувайте ТУК.

Виктория Джъстис за справедливостта.

Lima – На 19 годишната възраст Виктория Джъстис има живот, за който повечето от феновете и могат да си мечтаят. Тя е актриса, модел, текстописец и изпълнител. Нейният филм на Nickelodeon "Victorious" приключи, но тя има големи планове за бъдещето. "Бих се радвала да имам свои собствен албум. Сама пиша голяма част от музиката си напоследък. Имам водеща роля в "Fun Size", филм с Челси Хендлър, който излиза през октомври. " – Това сподели Джъстис в интервю по телефона в Лима. Виктория влиза в бизнеса, когато е едва на 8 годишна възраст. Тя е снимала реклами за Овалтин, но след време моли майка си да и намери агент. "Аз бях просто дете, гледах телевизия и се обадих на майка ми, за да ме уреди за дете в търговския Овалтин. Просто много исках това. Тя остави идеята на заден план, но аз продължавах да настоявам. Няколко хора желаеха да ми бъдат агенти, но мама отказа. Някрая се съгласих с моето искане да съм в търговския Овалтин. Това е добра комбинация от мен, мама и това, че повярва в мен." – Сподели Виктория. В резултат на това, тя казва, че когато е била на 11 години и е било позволено да живее живота, на някой който е на 19. Тя сподели, че има прекрасни спомени от това време. Тя отбележи, че това също е много упорита работа. "Аз работех много тъй като бях на 8. Не прекарвах много време с приятелите и семейството, както ми се искаше. Семейството е най-важното нещо за мен. Миналата година имах само шест почивни дни. Но, обичам живота си, харесва ми да бъда модел за подражание на младите момичета. Това е чест за мен, защото щом си модел за подръжание на някой трябва да останем верни на себе си. Не се страхувайте да изразите себе си по творчески начин. Знайте, че трябва да работите усилено, за да постигнете това, което искате и обичате." – Каза тя. Виктория иска публиката, която идва на концертите и да остане очарована. "Повечето фенове, който идват на концертите ми, идват за пръв път и аз искам да им предоставя шоу, което няма да забравят. Когато съм на сцената ми е толкова забавно и се надявам феновете ми да се чувстват по същия начин." – Сподели Вики. Нейното шоу на Nickelodeon спечели наградата "Любимо ТВ шоу на 2012" на Kids 'Choice Awards. Първата песен, която Виктория записва е "Make it shine", която става и главна песен на "Victorious". След това следват "You`re the reason", "Tell me that you love me" и "Freak the Freak out". Вторият албум с песни от шоуто е пуснат в продажба на 5-ти юни тази година.

Q-and-A със тийн звездата Виктория Джъстис.

Виктория, звездата на хитовия сериал на Nickelodeon ще пее днес вечерта във Busch Gardens във Уилямсбург, като част от турнето ѝ. Джъстис е само на 19. Тя работи по солов албум и бъдещият филм "Fun Size" на голям екран. В петък следобед тя говори с ежедневната преса по телефона. 

Ти си на изпълнение във Busch Gardens. Това място харесва ли ти?
Виктория: О, да много. Обичам тематични паркове. Обичам и изпълнения. Така се прави шоу във увеселителни паркове. Аз определено съм човек влакче в увеселителния парк. Колкото по-голям, толкова по-добре. Колкото повече работи, толкова по-добре. Надявам, се че ще намеря време да се возя със всеки един.
...
Пяла си от години, но това е първият си солов проект. Нервна ли си заради перспективата?
Виктория: О, не, това е напълно вълнуващо. Това беше едно невероятно преживяване. Тълпите са ентусиазирани, а това си заслужава да се види. Имахме няколко свободни дни, но сега пак се завръщаме. 
...
Изпълнявала ли си много песни от "Victorious" на сцената до този момент?
Виктория: Преобладаващо, да. Има една нова песен, която написах, "Faster Than Boys". Ние сме част от шоуто. Има и няколко кавъра. Един от Емили Уейнхаус и един от Coldplay.
...
Виждаш себе си, като актьор, който пее или като певец, който играе?
Виктория: Аз наистина виждам себе си, като двете. През целия си живот съм играела, както и пеела. Предполагам, че съм мислила себе си, като актриса, но пеенето винаги е било моята страст. Да бъда в състояние да правя и двете е една сбъдната мечта.
...
Каква музика слушаш, каква музика те вдъхновява?
Виктория: Обичам да слушам всичко, но най-вече певци, като Елтън Джон и Карол Кинг. Харесвам Хоул и Оутс, Бийтълс, Стиви Уондър, Стиви Джоел.
...
Пишеш ли голяма част от музиката си?
Виктория: От "Victorious" съм написала 3 песни, от които едната я избрах по случайност. Не възвамерявам да бъде в шоуто. Искам да бъде част от моят солов проект. Но един от продуцентите я чу, и иска да я използва. Не е това, което исках, но го взех, като нещо по-добро. Комплимент.

Нова туитър снимка.

/натиснете снимката/

събота, 25 август 2012 г.

Видео от изпълнението във Lima, OH.


Снимки от концерта в Lima, OH.

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/

Нови снимки от "Шамарът".

/натиснете снимката/

Нов дизайн :)

Не дочаках 1-ви и реших да сменя дизайна, защото след броени дни започваме учиище и няма да имам такава възможност често. Дизайна е правен от мен. Направих го със стилове от "Fun Size", защото предстои да излезе на голям екран те първа. Надявам се всичко да ви хареса :)
Хо-хо, Цвети

сряда, 22 август 2012 г.

Мини ъпдейт на нови папарашки снимки.

Виктория е все така изумителна. Дори със огромна усмивка на всеки му досадните папараци. Натиснете категориите:

Нови снимки от промосесията на "Victorious" за 3-ти сезон.

/натиснете снимката/
Качих 10 нови снимки. Това определено е една от любимите ми фотосесии. Качих само снимките, които са на Тори.

Нов скан от списание BRAVO.

/натиснете снимката/
Във сряда, днес излиза най-новият брой на списание БРАВО България. Този път в него има плакат на "Victorious". Не забравяйте да си го купите от местните бутки за вестници и списания.

Новият сезон на "Victorious".

На училище с колекцията на Виктория.

Всички знаем, че учебната година скоро ще започне и Виктория ни дава точно това, което ни трябва - намаление на неината лична колекция. Ако поръчате нещо за 50 долара ше получите 15 процента намаление, а ако поръчате нещо за от 75 до 100 долара - 20 процента. За жалост промоцията трае само до 24 август, така че побързайте и поръчайте от тук.

вторник, 21 август 2012 г.

Нова туитър снимка.

/натиснете снимката/

Промо на новият епизод на "Victorious".

Епизодът излиза на 22.09.2012.

Снимки с фенове от Филаделфия.

/натиснете снимката/

Снимки от изпълнението във Филаделфия.

/натиснете снимката/
Следете блога за още снимки и видеа от турнето.

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/

понеделник, 20 август 2012 г.

Важно + нов помощник!

Здравейте, читатели! На 21-ви и 22-ри ще съм извън града без интернет. И ще публикувам на 23-ти следобяд, защото ще съм на рожден ден. Докато ме няма ще ме замести най-добрата ми приятелка, Ради (Raddu). Тя ще публикува всичко ново около Вики през двата дни. Разчитам на нея и знам, че блога ще е в добри ръце, защото за пръв път ще имаме помощник, който ще публикува :Д. Това е от мен, благодаря ви за разбирането! Лека вечер :)
Хо-хо, Цвети, админ на блога ♥

Виктория позира с фенове пред "The Ritz-Carlton Hotel".

/натиснете снимката/

Снимки от концерта в Feirlea, WV.

Ново промо на Nick със "Victorious".

събота, 18 август 2012 г.

Виктория говори откровено за края на "Victorious" и предстоящата си роля на голям екран.

Деветнадесет годишната актриса и певица Виктория Джъстис говори откровенно за края на Victorious и първата си главна роля на големият екран.

Интервюиращ: Какво е чувството да бъдеш на турне за пръв път?
Виктория: За сега е просто неветроятно! Любимата ми част освен свиренето на концертите и феновете са обиколкоте с автубуса. Всички имат свои собствени легла и си прекарваме чудесно, смеем се лудуваме. Общо взето е като едно голямо пижамено парти. През един от почивните ни дни отидохме до Ниагарският водопад. Там беше просто страхотно!
...
Интервюиращ: Наскоро Nickelodeon обяви, че "Victorious" няма да продължи повече. Как реагира?
Виктория: Когато за първи чух новината бях малко шокирана. Не го очаквах, защото вярвам, че за да се случи нещо трябва да има причина. Започнах да работя в Никълаудион, когато бях едва на дванадесет във Зоуи 101, а след това започнах във моето собствено шиу, когато бях на шестнадесет години, а сега съм на деветнадесет. И чувствам, че шоуто наистина е било страхотен план. Много обичам каста и всички останали и шоуто наистина ще е незабравимо за нас. Надявам се кариерата ми да продължи да се развива, както досега и се надявам феновете ми да продължат ме подкрепят.
...
Интервюиращ: "Victorious" наскоро получи три номинации "Еми". Сигурно е приятно да си на върха.
Виктория: Много е вълнуващо. Дано спечелим, но каквото и да се случи за мен няма значение. Чест е, че сме номинирани за мен.
...
Интервюиращ: Сега имаш повече време за други проекти. Има ли нещо, което искаш да направиш?
Виктория: Развълнувана съм за соловият ми албум. Работя по него откакто бях на шестнадесет и съм написала над двадесет песни. Аз ще продължа да пиша песни и на обиколките с автобуса. Когато се върна в Лос Анджелис след турнето мисля да се съсредоточа върху ролята си във "Fun Size". Бих искала да имам албум от следващата година.
...
Интервюиращ: С кои би искала да си сътрудничиш?
Виктория: Гейвин ДеГрау или Джейсън Мраз. Би било невероятно!
...
Интервюиращ: Защо реши да поемеш ролята си във "Fun Size"?
Виктория: Срещнах се с Джош Шуорц и Стефани Савидж за проекта, а след това прочетох и сценария. Беше наистина забавен, в него имаше и екшън, и много други неща който ме грабнаха. Много от сценариите на филми, които чета не са това, което искам да направя, но когато прочетох този сценарии си помислих, че е оживен и изразителен. Това е филм, който бих искала да отида на кино и да го изгледам. След това трябваше да прочета сценария и пред Джош и Стефани и минах екранен тест. Това беше първият ми път, когато влязох във екранно филмово студио, трябваше да си променя прическата и грима, за да изградят характера на героинята, а те вече имаха идеи. Беше ми много забавно.
...
Интервюиращ: "Fun Size" излиза в нощта на Хелоуин. Имаш ли някаква идея за това какъв костюм ще облечеш тази година?
Виктория: Би било забавно да се облеча като Шер. Преди всичко аз много я харесвам. Тя е невероятна. Някои хора са ми хазвали, че им напомням на Шер, което според мен е страхотно. Обичам костюмите и тоалетите си.
...
Интервюиращ: Какво е любимото ти модно нещо за тази есен?
Виктория: Определено обувките на Стив Мадън. Те са много удобни за изпълненията от турнето ми. Има ги в черно и кафяво. Имат гъста пета и дантела. Обсебена съм от тях.
...
Интервюиращ: Ние много обичаме песните ви с Макс Шнайдет. Имате ли планове за нови песни?
Виктория: За сега не. Той е на турне с мен и не сме имали много време да мислим за нищо друго, но съм сигурна, че ще направим още един в бъдеще, защото много се забавлявяме. 

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/

Спечелете билети за Фен Скрининга на шоуто във Лондон.

Виктория е на посещение във Обединеното Кралство през Септември. Имате шанса да спечелите билети за фен скрининга там. Вие ще получите възможността да гледате чисто нов епизод преди другите и да присъствате на сесия с въпроси и отговори с Виктория Джъстис и вас! Събитието ще бъде в централната част на Лондон на 22 септември в събота 2012 година.
И не само, 10 късметлии ще спечелят изключителни награди на "Victorious", като пъзел от 100 части, алуминиева бутилка за вода, чанта за обяд, микрофон и кукла Тори! Тези от вас, които имат Nickelodeon могат да гледат новият епизод, излизащ на 24-ти август. За да спечелите трябва да отговаряте на въпроси ТУК.

Нова снимка от фотосесия на Keith Munyan.

/натиснете снимката/

Нов клип "Шамарът".

Също имаше и нови снимки, но Вики я няма на тях и реших да не ги качвам.

четвъртък, 16 август 2012 г.

Зад кулисите с Виктория.

Виктория взема залог с феновете.


Както знаете Виктория е заснета за PSA за текстови съобщения и шофиране и за търговията с оръжие, преди известно време! Премиерата на видеото е днес и можете да го изгледате по-горе. Също така съм добавила някои стоп кадри в галерията.

/натиснете иконките/

Нов стил от "Fun Size".

/натиснете снимката/
Днес излезе нов стил от предстоящият филм с Виктория, излизащ на 26-ти октомври. Добавих 1 нов висококачествен стил към галерията. Не забравяйте да видите трейлара ТУК.

Ексклузивно: Виктория за края на шоуто.

Bob and TigerBeat говориха с Виктория за края на "Victorious". Звездата сподели, че е още по-шокирана от феновете.
"Определено бях шокирана, когато разбрах", каза тя. "Бях чула от Даниела и Моник и не можех да повярвам. Аз не мислех, че е реално. Но след това се обадих на майка ми и тя каза: Не, това е вярно. Те отмениха шоуто. Определено бях изненадана и шокирана".
...
"Всички ние остаряваме и мисля, че трябва да правим промени. Аз съм на 19 и сега съм изключително благодарна за опита. Отвориха се много врати за мен. Прекарах прекрасно време, получих нови приятели и много спомени. Това е време от моя живот, за което винаги ще си спомня и винаги ще бъда щастлива, че съм го преживяла".

сряда, 15 август 2012 г.

"Victorious" със предстоящ филм?!?

Едно от най-добрите шоута на Nickelodeon "Victorious" приключи. От трети сезон има все още 15 нови епизода, но те вече са заснети, така че ние феновете не можем да очакваме "Victorious" да има последен епизод. Поради тази причина феновете на серияла са много разочаровани, но дали Nickelodeon вече не планира да направи и филм? Чрез снимките на филма Nickelodeonще намали разходите по заснемането на целият четвърти сезон, а и ще направи феновете малко по-щастливи. Дан Шнайдер обяви вече краят на шоуто, но не е в негов стил да не снима последен епизод, защото до сега всяко негово шоу е имало подобаващ край. Плюс, че ще спести разходи, каста ще се събере за последен път, а не да ги изолира от шоуто, което ги е направило известни. Благодаря на Ради за превода.

Нов дизайн!

Иии най-сетне с нов дизайн. Едвам дочаках 15-ти, за да го сменя. Направен е от Дени от Teenage-Vogue. Имаше друг вариант на дизайна, обаче аз реших да сложа този, защото от доста време блога не е бил в този цвят. Надявам се и на вас да ви хареса, както и на мен. До утре се надявам да сме достигнали 20 000 посещения :Д. Това е!
Хо-хо, Цвети :)

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/

Снимки от концерта в Hyannis, MA.

/натиснете снимката/
За сега са излязли само снимки от изпълнението. Очаквайте още снимки.

вторник, 14 август 2012 г.

Малък ъпдейт в галерията.

Качих още снимки от концерта в Hamburg ТУК.
Качих снимки с фенове от премиерата "Part Of Me" ТУК.
Качих снимки от зад кулисите на "Victorious" от 1-ви сезон ТУК.

Виктория вече и в Keek.


 
Виктория се присъедини към новата социална мрежа, Keek! Нейният профил можете да видите нейният профил и да я последвате ТУК. Вече има и два нови клипа, които можете да изгледате по-горе. Вторият е от водопадът Ниагара.

Фенове на сета на "Victorious".

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/

Нови изпълнения във "Busъh Gardens".

Лятото е бързо към края си, но не е свършило. На 26-ти август Виктория ще излезе на сцената пак. На Busch Gardens LIVE ще има още много известни изпълнители. Каста на шоуто ще присъства във Royal Place Theatre във Франция. Виктория също ще изпълнява. Гостите споделят, че са много развълнувани за това. Повече инфо във официалният сайт ТУК.

Колекцията на Виктория стартира.

/натиснете снимката/
Днес стартира чисто новата колекция на Вики. Според мен е страхотна. Можете да си поръчате от онлайн магазинът ТУК.

понеделник, 13 август 2012 г.

Мат Бенет, пост в Tumblr за края на "Victorious".

"Днес е един тъжен ден наистина. Тъй, като съм сигурен, че всички от вас са разбрали, че шоуто няма да се завърне за 4-ти сезон. Докато аз съм дълбоко разочарован от това, разбирам решението на Nickelodeon, но се чувствам странно, може и да е за добре. Как да попитам, дали това ще е за добре? "Victorious" е любимото ми шоу, а сега го няма завинаги. O, contaire, казвам аз. Шоуто се е отишло завинаги! В действителност има още куп епизоди да излязат и съм сигурен, че ще бъдат един страхотен финал. Ние също имаме нова видео игра, вероятно и нов албум, също и Figure it Out, така че още ще ни виждате. От друга страна съм много горд, че завършваме. Ако помислите, ние не сме приключили, защото сме още на върха. Две номинации "Еми", KCA 2012 награда за най-добро ТВ шоу и не само това. Това изглежда, като победа за мен. Ние сме късметлии за слагането на края на една такава висока нота. Повечето, даже не показват колкото можем. И преди някой, да започне да обвинява хора, знайте, че ние нямаме вина. Това е просто време, за да продължи всеки от нас напред. Мислете за това по този начин. Бях доста горд, че съм част от това шоу. И колко неща научих! Знания, които не могат да се придобият никъде другаде. Имам толкова много спомени от последните три години, които няма да забравя. Ние получаваме велики възможности само веднъж в живота. Трябва да се работи с едни от най-добрите хора на света. Цялото преживяване промени живота ми и го направи по-добър и наистина помогна за повишаването на доверието на една хлапе от Ню Йорк. Това е една вихрушка, това е сигурно, но сега мога да видя, че съм по-развълнуван за всякога в бъдеще. За хората, които са следвали "Victorious" от началото, аз ви благодаря от дъното на сърцето си. Надявам се, че сте се забавлявали толкова много по време на пътуването, както и аз. Но както винаги шоуто е просто начало на нови забавления. Бих искал да благодаря на всички и на Дан Шнайдер за всичко. Аз не бих го заменил на света.
Мат Бенет
(Роби Шапиро)"

Снимки от концерта в Hamburg, NY.

/натиснете категориите/

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/
Виктория вчера е посетила Ниагарския водопад.