неделя, 29 април 2012 г.

Нова туитър снимка.

/натиснете снимката/
Вики е била на екскурзия с момчетата вчера.

2 000 000 милиона последователя в туитър.

Със всяка изминала минутка Вики трупа все повече и повече последователи в туитър. Ето, че достигна 2 000 000 милиона, дори вече са и повече. Много се радвам. Всичко ще бъде отпразнувано!

събота, 28 април 2012 г.

Виктория с 3 000 000 милиона фенове в фейсбук.

Вики достигна 3 000 000 фенове във фейсбук. Много се радвам за нея, защото наистина го заслужава. Тя сподели в туитър, че ще го отпразнува, както и когато навърши 2 000 000 милиона последователя, което споменах във долната публикация :)) БРАВО ВИКИ!!!

Бързи новини.

  • Виктория днес ще записва нова песен. Скоро ще можем да я чуем.
  • Вчера цял ден Вики прекара на снимачната площадка на шоуто.
  • Вики споделя, че обожава фотосесията си за NYLON.
  • Скоро ще достигне 2 000 000 последователи в туитър.

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/

Виктория във Ню Йорк през август.

Тези дни Вики добави още едно място към лятното си турне. Тя ще посети панаира в Ню Йорк на 11 август тази година. В нейният туит беше споменала, че билетите са пуснати вече в продажба, но е открих къде. Ако някой се интересува да пише на имейл online_victoria@abv.bg на скайп cveti-vr или във чат кутията на страничната лента.

Виктория говори за Nichelodeon и плановете и за кариера с "NYLON"

Вчера ви обещах, че ако намеря още от статията ще го кача и ето, че си изпълних обещанието след  дълго търсене...
Виктория правосъдието сяда чат с Nylon за списанието май 2012 специалната въпрос Холивуд с Зоуи Кравиц , Бела Хеткоут и Джуно Темпъл на корицата. В интервюто, правосъдие говори за Nickelodeon, планове за кариера и се движат от между територия. Прекрасна Виктория, който не е просто талантлива актриса, но също и певец, текстописец и танцьор, се появи в няколко филма и телевизионни сериали, включително серията на Nickelodeon Zoey 101 и победители и тя също обяви пускането на дебютния си албум. "Това беше наистина страхотно да се види в различна светлина извън Nickelodeon ", казва тя на подкрепа на ролята си в" първи път ", комедия на на Jon Kasden за двама тийнейджъри, които губят своята девственост, чиято премиера на" Сънданс "през ​​януари," Аз съм в около три сцени във филма - три сцени, аз съм наистина горд, и мисля, че съм се да покажа някои гама, но филмът не е много на раменете ми " Е, актрисата не може да каже същото за ролята си в "Fun Размер "пришествие на възраст комедия, да бъде освободен през октомври в режисьорския дебют от Джош Шварц. "Да! Това определено е на раменете ми," Правосъдие казва. Тя признава, че тя хареса сценария от момента, в който го прочете, но "не е, че ролята ще лети с Nickelodeon". "Искам да представлява марката правилно, защото аз съм в този свят точно сега, така че аз не искам да се направи нещо твърде луд", обяснява тя найлон. Джош Шварц казва, че, "Имаме нужда от някой, който публиката ще изкорени се идентифицират с, се смее, и се влюби в Виктория ви дава всичко това -. Тя е привлекателна, смешно, сладко, с тази огромна аудитория от фенове, които са израснали нагоре с нея и са развълнувани за виждайки я следващото нещо. аз, че тя е просто ще да се продължат да растат като актриса, но тя е естествено звезда вече. И Споменах ли, хубаво? " нейните кариера планове, Виктория правосъдието изповядва тя е нетърпелив да опитват нови неща. "Осъзнавам, на Nickelodeon, точно сега, аз ще трябва да докажа себе си. Искам да играя герои, които са различни от това, което правя сега. Аз наистина искам да опитам нови неща", признава тя в интервюто със списание. "Наистина искате да изненадате хора и работа с хора, които ме бута, както и" Виктория също записва осем сингъла и се работи по дебютния си албум. Младата звезда също така да пробвате да свири в различни филмови жанрове. Е, ужас изключени. "Аз съм безспорно се страхува от тъмното! Ще се обадя от мобилния ми телефон до дома, като," Мамо! Чух звук, ела бързо ", казва актрисата. На измества към по-зрели роли, правосъдие каза Найлон, че "аз искам да се простират като актьор. Искам да работя с хора, които са правили това много по-дълго, отколкото аз имам, и са много по-добре това от мен, така че мога да се учат и да растат от тях. искам да работя с режисьори, работа с актьорите, работа с писатели .... [Работа с Мерил Стрийп, като OMG, една мечта ", казва Виктория.

петък, 27 април 2012 г.

Два нови скана от списания.

/натиснете снимката/
Единият скан е от списание "Astro Girl", а другият от "Twist".

Какво пише в списание "NYLON" за Виктория?

Участието ѝ в Nickelodeon може да бъде само един голям трамплин за кариерата на звездата. Виктория Джъстис е наясно със упоритата си работа и интелигентен избор. "Осъзнавам Nickelodeon, но точно сега трябва да докажа себе си" споменава Вики. "Аз съм в окоро 3 сцени" казва тя за участието си във филма със Брит Робъртсън. "Горда съм от това, но филмът не е много над раменете ми".
П.п. само това намерих, ако излезе още някоя статия ще я преведа и публикувам ;)

Нова туитър снимка.

/натиснете снимката/

сряда, 25 април 2012 г.

Чарлс Шонеси гост звезда във "Victorious".

/натиснете снимката/
Преди няколко седмици бяха заснети няколко епизода на "Victorious" с участието на Чарлс. Беше обявено, че епизода ще има премиера през май 2013. Толкова съм развълнувана за новата музика и нямам търпение да излязат стилове, въпреки, че няма да е скоро. Качих и една снимка от снимачната площадка.

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/
Плюс това Вики си смени и профилната снимка на туитър. Много е сладичка.

вторник, 24 април 2012 г.

"Victorious" Make it Shiine във Universal Orlando.

Гласовете на звездите от шоуто ще изпълняват на 9 Юни във Universal Orlando. Имате възможност  да ги срещнете на живо и да ги чуете. Влезте ТУК, за да гледате клипчета и снимки на Виктория и актьорите.

Сканове от списание XEX.

/натиснете снимката/

Фотосесията за списание XEX.

/натиснете снимката/

Нова туитър снимка.

/натиснете снимката/

понеделник, 23 април 2012 г.

Виктория отговаря на въпросите от "Chattanooga Kidz".

На възраст, когато повечето хора най-голяма загриженост е да се намери време между присъстващите страни и учи за изпити, Виктория Джъстис има три кариери. Джъстис, на 19 години, започва да действа професионално на 11 години, като допълнително на "Момичетата Гилмор", последван от роли в няколко детски телевизионен сериал, включително "Zoey 101" и "iCarly." Сега, тя е звездата на тийн сериал на Nickelodeon "Victorious ", която е в третия си сезон. На 31 март избухна серията "iCarly" три години жилка, като спечели Предпочитани категория ТВ шоу по избор Награди през 2012 г. деца. Завършен вокалист, Джъстис ще удари път това лято за първото си турне и се работи по първия си солов албум. Тя също така ще направи дебюта си на големия екран на окт. 26, като водеща роля в комедията "Fun Size." Събота, феновете ще могат да имат своя снимка, направена с Виктория и да я попитате за най-належащите въпроси, по време на появата си като почетен гост на време на учредителната пъти Free Press Kidz Експо в Чатануга конвенция център. Тя наскоро говорих с Таймс "свободната преса за нея входа в шоу бизнеса, да пише песни за новия си албум, а налягането е модел за подражание.

Въпрос: В кой момент ще ви кажа, за първи път се чувствах успешно? Кога смятате, че сте "го прави"? Отговор: Определено бях първият открит от [производител телевизия] Дан Шнайдер, когато бях на 12 години. Това беше, когато бях представен за първи път в семейство Nickelodeon. Възпроизвеждане на Лола на "Zoey 101" вероятно е най-голямата ми въведение към тази аудитория и ми даде чудесна възможност. Въпрос: Вие се работи по първия си солов албум и да си първи игрален филм идва през октомври. Ли да се чувствам, като кариерата си е изместен в по-висока предавка? Отговор: Определено. Аз съм се дава невероятни възможности, но в същото време, аз мисля, че е защото съм работил толкова трудно за толкова много години. [Смее се] Мисля, че много хора виждат какво правя ... и всичко изглежда толкова забавно и обаятелен и лесно, но в действителност, аз работя супер трудно. Например, миналата година, от 1 януари до 21 декември, само шест дни. Това отнема много на фокус, и аз трябва да жертват много, но в края на деня, си струва за мен. Родителите ми, използвани да се каже, че "Късметът е, когато препаратът отговаря възможност." Чувствам се сякаш съм се подготвя за това за известно време сега. Въпрос: Растейки, това е вашата мечта да бъда певица или актриса? Или нещо друго? Отговор: Много ми хареса и двете. Въпреки че моята актьорска кариера е нещо, което ме накара да подскоча започна и беше нещо, че скочи от първата, музика винаги е била голяма моя страст. Това е от мечта се сбъдне, че на моето шоу "Победоносец" "Аз съм в състояние да стане актриса и играе комедия ... но също така има музика. Въпрос: Следващ Февруари, вие сте завъртане на 20 години. Ли, че нещо сте били мисля за напоследък? Мислите ли, че ще има криза вече не е тийнейджър? Отговор: [смее се] Не, мисля, че просто ще бъде друг рожден ден, знаете ли? Мисля, че 20 ще бъде една вълнуваща година - нови приключения, нови предизвикателства, нови преживявания. Аз заминавам зад тийнейджърските си години и се движат в друга глава.

Още за "Kidz Expo".

Четири-годишният Хестър Джеферсън бе с повече от дузина малки деца накацали раменете атопия възрастните, с нетърпение чакат да зърнат на Nickelodeon звездата Виктория Justice. Тя направи нейното появяване на Kidz Експо в събота. Седейки високо нагоре Джеферсън даде по-добър поглед над шумните тълпи, които формират барикада и родителите на децата в предната част на областта младата старлетка, където бе определена да се срещнат в лицето на разстояние младата си аудитория. Джеферсън е "любов" с правосъдието, каза майка му, Faires Hester. Той иска да се изрежат родителите снимка на Нейно, че всеки път, когато тя се появи в Chattanooga Times Free Press, спонсор на събитието. "Тя е смешно, и ... тя е смешно", каза Джеферсън Внимание Преди връщане назад да любопитни НЕГОВО си Kidz Експо синьо маншет. Европейските общности, който играе в хит Nickelodeon "Victorious" е само една атракция, но лесно най-популярната в първия по рода си изложение на Kidz Това опаковани Чатануга Convention Center събота. Децата, родители в тегли, избута от пътя си през тълпата да надуваеми, мащабни катерачни стени, себе си натъпче с храна и имат снимки, направени с Спондж Боб, на Cat в шапката, Клифърд на Big Red Dog, Дора на Explorer и Роналд Макдоналд. Отвъд-разпродадени събитие остави Chattanooga Times Free Press президент Джейсън Тейлър чувства "претоварени." Тейлър е ЕмСи, забавни огромна тълпа около сцената Дали това е в крайна сметка красили от съдия за въпроси и отговори сесия. Бихте Тейлър понякога подбуждане към тълпата, за да направи вълна или "ход като Мик Джагър." "Това е страхотно да се види на хиляди семейства в едно място, да се забавляват", каза Тейлър. След като по пътя си на сцената и отговаряне на въпроси от заобикалящия море от фенове, правосъдие пред Таймс Free Press Тя е точно толкова развълнуван, тъй като те са за да ги посрещне, за да я посрещне. Тенеси зрители на "Victorious", както и други. Джъстис се появява в "Zoey 101" и "iCarly" - често чуруликане с нея, каза тя. "Взаимодействаме с феновете е важно. Тя осветява си ден, и това ме прави щастлив ", каза тя зад кулисите По време на интервюто. Линия, за да отговарят на Европейските общности, се простира територията на едната страна на изложбата зала. Шест-годишният Lexi-Morrow и 9-годишният стоеше в линия за Harley Мороу около четири часа с майка си, Елизабет Мороу, само за да прекарват по-малко от минута с правосъдието. "Те няма да го забравя", каза Елизабет Мороу.

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/

Виктория отговаря на въпроси на "Chattanooga Kidz Expo".

Виктория пристига на "Chattanooga Kidz Expo".

Виктория във "Chattanooga Kidz Expo".

/натиснете снимката/

неделя, 22 април 2012 г.

Честит ден на земята!

Честит ден на Земята на всички. Нека започнем да опазваме нашата планета още по-усърдно, защото тя е това, на чието благодарение съществуваме хората, а ние какво правим - рушим я, но когато осъзнаем това ще бъде твърде късно. Не спирайте да рециклирате, почиствате околните улици, пестите ток и препазвате въздуха от замърсяване. Ако всеки се постарае с това със сигурност ще запазим планетата си!

Нов епизод на "Victorious".

Очаква се да излезе 11-ти епизод на шоуто на 5 май, озаглавен “The Squid and the Coconut”, в превод Калмар и Кокос. Изглежда от резюмето епизода ще бъде интересен. Скоро очаквам да излязат стилове и пръв преглед на епизода.

Нова среща с фенове.

Изглежда Вики наистина обича да се среща с фенове, за това го прави и често. Предстои ѝ среща с фенове във Лос Анджелис следващия уикенд. Ще се срещнат във работилницата Build-A-Bear в Глендейл, Калифорния. Тя ще раздава снимки с автографи и  ще се запознава с фенове от 13:30 до 15:30. Скоро очаквайте снимки от събитието!

Нова фотосесия.

/натиснете снимката/
Фотосесията е от тази година, но не се знае нейното име и за какво е снимана. Качих две снимки в галерията.

Нова туитър снимка.

/натиснете снимката/

Ново клипче от "Шамарът".

Специално за вас!

Намерих малко нови аватари в интернет и реших да ви ги подаря, като благодарност за посещенията! Скоро очаквайте още повече подаръци :)))
  
  
  
  

събота, 21 април 2012 г.

Нов дизайн + 11 000 посещения.

Хей, хей днес смених дизайна. Той е направен от chocolate graphics от Ани и е невероятен. Надявам се и на вас да ви хареса, въпреки, че оформлението го направих ужасно. Искам да ви благодаря и за посещетията. Вие сте страхотни. Обичам си ви !!! :)))

Фотосесията за "Tiger Beat" излезе.

/натиснете снимката/

"На 19 съм, а още нямам шофьорски лиценз"

Излезе фотосесията за Christopher Beyer.

/натиснете снимката/

петък, 20 април 2012 г.

Нови снимки от фотосесията за Micah Smith.

/натиснете снимката/
Някои снимки са със ужасно качество, а други със средно. Снимките са от третата фотосесия за Micah Smith. Прегледайте ги!

Виктория на "Chevy Court" във Ню Йорк.

Виктория ще се появи на събитието на 29 Август във 8 часа. Певецът и автор на песни Мат Нейтънсън ще се представи, пък на 24 Август. Марк Пойзнер ще изпълнява на 30 Август във 2 часа. Скоро очаквайте още новини!

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/

Тоалет на седмицата: Виктория Джъстис и Ема Стоун.

Виктория говори за нейните най-добрия приятели.

Виктория казва, че братята Спраус я посещават на снимаччната площадка.

Виктория говори за каста на "Victorious".

четвъртък, 19 април 2012 г.

Второ интервю.

Всеки ден в Съединените щати, 11 тийнейджъри умират в автомобилни произшествия. Автомобилни катастрофи са причина номер едно на смърта за тийнейджъри, и летните месеци са най-смъртоносното време на годината.

Виктория говори за "Victorious" във интервю със “Act Out Loud“.

Няколко организации за безопасността на младежта си партнират с Виктория за насърчаване на младите хора. Вики цяла сутрин работи по интервютата си. Снимките от снимачната площадка можете да видите ТУК, където бе заснето всичко.

Статията от списание БРАВО.

Във най-новият брой на Браво, който излезе вчера пишеше и за Вики:
"Въпреки, че Селена я победи на Kids Choice наградите за най-гореща ТВ звезда, Вики изглеждаше супер в сета на Elizabeth & James, отново в задължителното коралово. А комбинацията с графитените обувки на Valentino определено е за награда!"

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/

Нов скан от списание "Twist".

/натиснете снимката/

сряда, 18 април 2012 г.

"Driving Tori Crazy" вече на iTunes.

Както знаете миналата събота се излъчи епизода, а вече е на разположение и за сваляне. Свалете си го от ТУК.

Ново интервю с Виктория.

На възраст, на която повечето хора мислят само за учене и изпити, Виктория Джъстис жонглира три кариери.Джъстис е на 19 години сега, а от 11 годишна възраст е започнала да играе професионално, във серияли като "Момичетата Гилмор" последван от няколко роли в детски серияли, включително "Zoey 101" и "iCarly".Сега тя е звездата на тийн серияла на Nickelodeon - "Victorious".Вик също и е певица.Тази година ще прави първото си турне, а и подготвя нов солов албум.Тази събота феновете й ще могат да си направят снимка с нея и да я попитат за най-належаштите въпроси.Наскоро Вики говори с "Times" за шоу бизнеса, за писането на песни за новия албум, а и за това как е модел за подръжание на феновете си.

Водещ – В:Кога ви откриха от „Nickelodeon”?

Виктория – ВД:Ами първо ме откри Дан Шнайдер, когато бях на 12.Тогава влязох в семейството на „Nickelodeon”.

В:В момента работите по първият си солов албум и в първия си игрален филм.Кариерата ви се отмества в по-горен е, така ли?

ВД:Определено.На мен ми се дават такива невероятни възможности, но аз мисля че това е защото съм се трудила много години(смее се).Мисля, че много хора виждат, това което правя.Всичко изглежда забавно, обаятелно и лесно, но в действителност ми е много трудно.Миналата година от 1 януари до 21 декември съм имала само шест дни почивка.В момента работата ми е на фокус и аз трябва да жертвам много, но в края на дена си мисля, че всичката тази работа си струва.Родителите ми обичаха да казват „Късмет е, когато препаратът отговавя на възможностите.”Чувствам се подготвена за още и още работа.

В:Ти растеш.Каква е твоята мечта?Да бъдеш певица или актриса и нещо друго?
ВД:Адски много ми харесва и двете.Въпреки, че моята актьорска кариера е нещо, което ме накара да подскоча от щастие, музиката винаги е била моя страст.

В:Следващият февруари ще навършиш 20 години.Мислиш ли за нещо напоследък?Мислиш ли, че вече не си тийнейджър?
ВД:(смее се)Не, мисля, че ще бъде просто една нова вълнуваща година – нови приключения, нови предизвикателства, нови преживявания.Аз надминавам тийнейджърските си години и пораствам.

В:Трудно ли ще ти е да играеш тийнейджърката Тори Вега във ”Victorious”, щом вече порасна?
ВД:Мисля, че и героите рано или късно ще пораснат.Не мисля, че ще съм гимназялно момиче завинаги (смее се).Най-яката страна на това да си актриса е, че колкото и да си голям си в състояние да изиграеш по-малък от теб.Готова съм за това.
В:Когато шоуто свърши ще ти бъде ли трудно да оставиш Тори зад теб?
ВД:Да, определено.Обичам да съм Тори.Това е мечтаната работа за мен, точно сега.Това е невероятно.Въпреки, че ще бъда много тъжна, винаги ще се сещам с усмивка за тези времена.
В:Докъде стигна със соловият ти албум?

ВД:Вече написах доста песни.Имам чувството, че докато този процес продължава, аз ще ставам все по-добър автор на песни.Мисля, че музиката ми става все по-добра.Тя е важна за мен.

В:Не ви ли е трудно да намираш време и за писане на песни?

ВД:Да наистина ми е трудно.Но отделям свободно време през уикендите или вечер.Наистина съм луда.Опитвам се да намеря време.

В:В момента си в светлината на прожекторите.Трудно ли ти е да си модел за подръжание?
ВД:Това е нещо като задължение за мен особено сега.За мен това е много важно.Сега всички наоколо ме следят какво правя и трябва да се старая да не правя грешки, макар че никои не е безгрешен.

В:Какво послание се опитваш да дадеш?

ВД:Основното послание е „победител”.Може да звучи странно, но и аз като Тори Вега вярвам и откривам мечтите си.Така, че ако обичате нещо, не се страхувайте да бъдете себе си, защото това ви прави единствени и уникални.Това е моето послание.