четвъртък, 29 март 2012 г.

Кой ще присъства на Kids Choice Awards?

Вече излезе и официален списък на звездите, които със сигурност ще присъстват на церемонията. Вики също е от изброените:
Victoria Justice
Nicki Minaj 
Taylor Swift 
Justin Bieber 
One Direction 
Katy Perry 
Miranda Cosgrove 
Heidi Klum 
Chris Colfer 
Zac Efron 
Chris Rock 
Emma Stone 
Selena Gomez
Andrew Garfield 
Josh Hutcherson 
Big Time Rush 
Cody Simpson 
Sarah Hyland
Keke Palmer 
Taylor Lautner
Също искам да ви предопредя, че остават малко дни до края на гласуването. Ако не сте дали своя глас можете да го направите все още ТУК.

Новото специално издание на БРАВО България.

/натиснете снимката/
В новото и специално издание ще има плакат на "Victorious". То ще струва 3,90 лв. Можете да намерите броя на вестникарските бутки от 31 март. Качих два скана в галерията.

Виктория: за успеха на "Victorious".

Без име.png
Виктория Джъстис си призна, че шоуто е издухано от успеха си. Звездата сподели, че никога не е очаквала епизод от него да се превърне във световен хит. "Славата е факт, но това което го издига, е че шоуто се излъчва по цял сват. Невероятно!" каза Вики. Тя ракрива, че от много ранна възраст е искала да стане актриса. "Аз не се нуждая от светлините на прожекторите" споделя. "Ако майка ми и най-добрият ме приятел се усмелят да танцуват на някоя опашка, то аз го бих направила без какъвто и да било срам".

Виктория раздава автографи на премиерата на "Bully".

Интервю за "Extra TV".

Интервю за Clever TV на премиерата на "Bully".

сряда, 28 март 2012 г.

Нов скан от списание Popcorn.

/натиснете снимката/
Ако взимате искам КРЕДИТ.

Нов дизайн!

Преди малко сложих и новия дизайн, който е от Надето. Надявам се много да ви хареса. Промених банерите на разделите, както и някои от страничната лента. Всичко се връзва чудесно. Ако имате някакви забележки или предложения пишете в чат кутията или на имейл online_victoria@abv.bg. Благодаря ви също и за посещенията след 2 дни ще станат 9000.
Хо-Хо Обичам ви!

"Victorious" на 2 години!

Честити две години на шоуто. През това време то пожъна огромен успех, за което много се радвам. Това е едно от любимите ми шоута. Пожелавам да излязат още милиони епизоди.

Още снимки от "The Grove".

/натиснете снимката/

На премиерата на "Bully" на сцената.

/натиснете снимката/

На премиерата на "Bully" в Лос Анджелис.

/натиснете снимката/

вторник, 27 март 2012 г.

Виктория във "The Grove".

/натиснете снимката/
Събитието е било вчера на 26-ти март в Лос Анджелис. Виктория изглеждаше зашеметяващо във шарения панталон и синията жилетка. Тя говори със домакина в интервю за бъдещият си филм. Качих 20 снимки за сега, но ще търся още, защото ще излизат.

Още едно клипче на Виктория за KCA.

понеделник, 26 март 2012 г.

Виктория говори за феновете си, албума и запознанствата.

Виктория Джъстис е само на 19, но тя е постегнала успех отвъд въображението. С участието си във хитовия сериал на Nickelodeon "Victorous", номинацията и за KCA и участието в много кампании звездата постига зашеметяваща кариера, благодарение на предстоящата си роля във "Fun Size". Тя говори за нейните фенове, албум и запознанства.

Винаги ли си искала да бъдеш художествена?
"Бях толкова млада, когато всичко това започна да се случва за мен и аз обичам това, което правя, така че наистина не мисля за нищо друго. Когато бях малка, имах това понятие като морски биолог. Израснала съм от океана, така че винаги съм била във водата, но реално, аз не мисля, че ще стана най-добрия морски биолог."
...
Тъй, като си била на Zoey101, трябва да си видяла през какво са преминали Джейми Лин и Бритни Спиърс. Научи ли поуки от гледането им?
"Това е различно за различните хора. Никой не е същ, като другите. Всеки е със различен живот и възпитание. Мисля, че всеки трябва да намери собствения си път. Изръстнала съм със родителите си, които венаги са били до мен и са ме подкрепяли. Мисля, че съм най-благодаряна на тъх, защото сама нямаше да посигна нищо от постигнатото до сега."
...
Кой е най-хубавият ти подарък от фен?
"Те са много внимателни и винаги ми подаряват малки подаръчета. Например, когато на скоро бях в Испания няколко фенчета ме чакаха пред хотела и ми подариха обеци със пера. Защото всички знаят, че съм обсебена от пера. Винаги ми подаръват нещо и аз много го оценявам."
...
Все още ли пишеш дебютен албум?
"Разбира се. Аз пиша песни винаги във свободното си време. То е развлечение за мен. До сега съм написала куп песни и нямам търпение публиката да ги чуе."
...
За както се разказва във твоите песни?
"Имам няколко химна. Песните ми са леки, сладки, весели и романтични във същото време. Аз пиша за всички  и всичко, все различни неща. Имам много идеи, а това е важно."
...
Би ли предпочела някой, който е известен или не?
"Все още се опитвам да разбера запознанствата. Това е нещо много сложно. Мисля, че има и много плюсове, както и минуси. Аз съм доста зает човек и нямам особено много време за развлечения. Постоянно хората с работа пътуват и си липсват един на друг, което е наистина трудно. Но, ако с те с правилния човек това не е от значение."
...
Падаш ли си по някоя знаменитост?
"Мисля, че талантът на някого ме превлича повече от всичко друго. Подобно на Крис Мартин от "Coldplay". Намирам го за много превлекателен , тъй, като на сцената е пълен със харизъм. Обичам го!"
...
Нервна ли беше на снимачната площадка на първия си голям филм?
"Ооо, това беше невероятно. Едно от най-хубавите преживявания в живота ми. Това беше през лятото в Кливланд, Охайо едно от най-влажните места на земята. Много ме е страх да гледам филма, тъй като ние ще изглеждаме много потни. За мен е чест да играя главната роля. Това е много вълнуващо, да покажа на хората нова част от мен."
...
Каква е новата ти страна? Ние не сме я виждали?!
"Мисля, че всички ще ме видят във малко по-зряла светлина. Като различна персона. Моят герой не носи грем по време на почти целия филм. Той е с един наистина честен характер. Наистина беше много освежаващо да я изиграя. Ще бъде интересно."
...

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/

неделя, 25 март 2012 г.

Нова туитър снимка.

/натиснете снимката/

Песните от "Victorious".

Сега открих, че всичи песни от шоуто се качват на определена страница. А за всеки епизод излиза нова песен. Сега се снима 3-ти сезон, което знаете също. Само ТУК ще намерите апсолютно всички песни от "Victorious". Приятно слушане.

Още стилове от “April Fools’ Blank”.

/натиснете снимката/

Нови клипове от "Шамарът".

петък, 23 март 2012 г.

четвъртък, 22 март 2012 г.

"April Fools Blank" пръв преглед.


Ето го и дългоочакваният нов епизод на "Victorious", който се казва "Априлските глупаци". Премиерата му е тази събота на 24-ти март по Nick. В епизода Тори става консумираща на много творчески шеги и практически се шегува, същевременно се съобразява с поредица апсурдни събитиея, случващи се около нея. Епизода също разполага със нови песни и музика. Очаквайте скоро още информация и стилове.

Още сканове от списание "Ragazza".

/натиснете снимката/

Бързи новини.

  • Има още две седмици до края на гласуването за KCA, така, че побързайте.
  • Виктория достигна 1,8 милиона последователи в туитър.
  • Виктория качи нова туитър снимка. Вижте я ТУК.

сряда, 21 март 2012 г.

Стил на премиерата на "Mirror Mirror".

/натиснете снимката/
Направих стил от премиерата. От доста време съм го мислила и реших за всяко публично събитие натам да се опитвам да правя такива стилчета и да търся от къде да си ги закупите. И моля да не крадете идеята или някои от стиловете ми. Можете да си поръчате:

Виктория на корицата на списание "Ragazza".

/натиснете снимката/
За сега качих само корицата, като излязат още сканове ще ги кача и тях. Дано излезе и фотосесията от корицата. Нямам търпение. Списанието се продава в Испания.

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/

вторник, 20 март 2012 г.

Виктория ще изпълнява на "The Wisconsin State Fair".

Виктория вчера обяви, че ще изпълняма на Wisconsin State Fair на 9-ти август в 19:00 часа. Билетите и ВИП пакетите ще влязат в продажба този петък. За повече информация влезте ТУК. Вижте как изглежда билета:

Събуди се за училище с Виктория Джъстис.

Вашшето училище е от решаващо значение за вешето бъдеще и няма начин да се постигне нещо без да ходите на училищни занимания. Миналия месец Ne-YO получи главния статус във "Aki Kurose Middle School " за получаване на ученици по нивата на присъствието им. Сега някои от най-големите имена на знаменитости последваха примера му, като Виктория Джъстис. Целта на кампанията е всички деца всеки ден да могат да отидат на училище и да получат възможно най-добро образование. Ако се регистрирате във уеб сайта на GetSchooled всяка сутрин ще получавате обаждане от звезда, като Вики за да отидете на училище. Имате възможност да получите най-големият си телефонен разговор до сега. 
п.п. Не мисля, че важи за България.

Бързи новини.

  • Виктория работи по нова музика за "Victorious" това сподели тя в туитър на 18-ти март.
  • Вчера Виктория е яла френска храна включително е багети, сподели тя в туитър.
  • За облеклото на "Mirror Mirror": Виктория изглеждаше по-стилно от всякога. Всички харесаха тигровото и яке, блестящите черни панталони и черните обувки на токче. Нейното блестящо червило и прическа придадоха завършен вид на всичко.

Нова туитър снимка.

/натиснете снимката/

Виктория на червения килим на "Mirror Mirror".


Вики е супер сладка, само незнам как търпи толковав папараци.

Виктория и Райън Ротман след партито на "Mirror Mirror".

Виктория среща фенове след премиерата на "Mirror Mirror".

понеделник, 19 март 2012 г.

Още за премиерата на "Mirror Mirror".

Виктория Джъстис, звездата на Nickelodeon разговаря с Лили Колинс след партито на премиерата на "Mirror Mirror" във Лос Анджелис в хотел "Рузвелт". Тя изглеждаше зашеметяващо във яке на Бетси Джонсън. Според доклад Виктория също ходи по червения килим на премиерата на филма.  Тя обичаше да гледа приятелката си Лили, която е главната актриса във филма. "Току що гледах филма. Много е сладък! Приятелката ми Лили Колинс е безупречна във ролята на Снежанка. Красиви костюми" написа Вики. Звездата сподели, че е много развълнувана също. Елизабет Гилийс също беше на премиерата след партито. Много е забавно на едно такова събитие да се срещнат много известни звезди. Виктория все още иска да среща много известни знаменитости. 

На премиерата на "Mirror Mirror" след партито.

/натиснете снимката/

Prank Night Promo.


Най-сетне вече можем да очакваме и нов епизод на "Victorious".

Нови сканове от списание Bop март/април.

/натиснете снимката/

неделя, 18 март 2012 г.

На премиерата на "Mirror Mirror".

/натиснете снимката/
Премиерата е била вчера във Лос Анджелис. Качих 71 снимки от там. Вики е чудесна на тях.

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/

Нов дизайн.

Новият дизайн го обожавам. Той е от една от най-добрите графьорки, Зои. Дизайнът ще стои до края на месеца. След него ще сложа този от sunlight-graphics, а след него пролетният, който го направи Зеро. За идващата пролет с пролетен дизайн през пролетната ваканция, която всички я чакаме. Качих една много по-нова, точна и добра биография, защото във старата имаше неточности и беше много кратка. Можете да видите новата и обновена биография ТУК. Искам да ви благодаря и за посещенията, които днес ще станат 8000. И да ви предопредя за хиляден път да НЕ СПАМИТЕ във чат кутията вече баннах 6-тима. Благодаря, че посещавате блога!

събота, 17 март 2012 г.

Нови снимки от фотосесия.

/натиснете снимката/
Фотосесията е на Майкъл Уифлинг. Направена е през 2011. Качих 2 снимки със високо качество, защото намерих само две. Вики изглежда очарователно, както винаги.

Два нови клипа от Дан Шнайдер.

петък, 16 март 2012 г.

Двучастов епизод на "Victorious" предстои.

По-рано тази седмица Виктория спомена в туитър, че тя и каста на шоуто в момента работят по епизод от 2 части. Също спомена и за много изненади. Ще ви държа в четение със снимки и видеа и разбира, се още новини.

Снимков ъпдейт.

/натиснете снимката/
Качих в галерията 17 снимки със средно качество от заснемането на клипа "All I Want Is Everything" пред 2011 със каста на "Victorious".

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/
Виктория спомена в туитър, че страшно много благодари за гласовете и за това, че я подкрепяме на KCA, а вие продължавайте да гласувате.

четвъртък, 15 март 2012 г.

Аван ще постави Виктория, като "Принос" в Игрите На Глада.

Джослин Дейвис говори с Аван Джогия на световната премиера на "Игрите на глада", преди няколко дни. Когато той го попита, кого пи поставил във "Игрите на глада", като участник той отговори Виктория. Не забравяйте да изгледате видеото по-горе. И пуснете на 2:17 :)

Нова ексклузивна снимка от фотосесия.

/натиснете снимката/

Нова туитър снимка.

/натиснете снимката/

Kids Choice Awards 2012 Video.

сряда, 14 март 2012 г.

Виктория ще изпълнява на "The Kansas State Fair".

Виктория вчера обяви, че ще изпълнява на The Kansas State Fair във Хутчинсън на 9-ти септември. Билетите ще тръгнат на продажба на 19-ти май. За повече информация около събитието натеснете ТУК. Ще ви държа в течение.

Сканове от списание Comu TU през март.

/натиснете снимката/

Нови туитър снимки.

/натиснтете снимката/

Нови сканове.

/натиснете снимката/
Направих малък ъпдейт на скановете от списания излезли до тук през този месец.

вторник, 13 март 2012 г.

Потвърдено, е че Виктория ще присъства на KCA.

Наградите ще се проведат на 31-ви март, както знаете във Лос Анджелис. Първото изпълнение на живо ще е от Кейти Пери, която ще счупи звуковите бариери. Домакинът ще бъде Уил Смит. Ще прсъстват още звезди, като Ема Уотсън, Крис Рок, Андрю Гарфийлд, Зак Ефрон, Хайди Клум, Миранда Косгроуф, Крис Колфър, както и любимата ми група One Direction. Децата ще могат да гласуват до 31 март във общо 20 категории. Аз вече гласувах надявам се и вие сте дали своя вот. Всички очакват изпълнинето на KCA със голямо нетърпине, както и аз! Ами вие!?

Нова туитър снимка.

/натиснете снимката/