сряда, 29 февруари 2012 г.

Джема взима интервю с Виктория.

Преди няколко седмици имаше конкурс, благодарение, на който имахте шанс да се срещнете с Виктория Джъстис и да я интервюирате за SugarScape. Момичето, което е спечелило конкурса е на име Джема. Тя свърши страхотна работа. Гледайте интервюто, което тя взима от Вики по-горе.

Нова модна линия.

Виктория Джъстис си партнира със George At ASDA, за да създаде нова модна линия. Звездата на Nickelodeon постави името си върху нова колекция с дрехи. Пайетите и декорациите добавят малко разнооблазие във всекидневието. "Fashionistas" в процес на изграждане могат да изглеждат бляскаво само за £6. Лятото идва скоро и те първа ще излизат все по-нови и по-нови дрехи от колекцията. Пълната колекция можете да видите на george.com. На мен много ми харесва. А на вас?

"Tori & Jade's Playdate" - официално промо.

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/

вторник, 28 февруари 2012 г.

Ново видео от "Car, Rain and Fire".

Реших да го кача, за да го изгледате, защото не намирам целият епизод. Но ако се поразровя през следващите дни мога и да открия нещо.

Още за дуета на Виктория и Елизабет.

/натиснете снимката/
Макар и двете момичета (Тори и Джейд) да са заклети врагове те ще изпълнят заедно дует във следващшят епизод на "Victorious", озаглавен "Tori & Jade’s Playdate". Премиерата на епизода е на 3 март. След като се излъчи песента ще започне да се продава и в iTunes. Намерих обложката ѝ, а също така и един стил, който можете да видите ТУК. А за да видите обложката натиснете снимката по-горе. Нямам търпение да чуя дуета. Ами вие?

Видео послучай 19-тия РД на Виктория.

Снощи Вики е споделила в туитър клипчето, което е направила послучай рождения си ден, който беше на 19 февруари. Много ми хареса! А на вас?

Best Friend's Brother - версия 2012.

понеделник, 27 февруари 2012 г.

Car, Rain and Fire Screen Captures.

/натиснете снимката/

Нови клипове.

Дан Шнайдер качи четири нови клипа във своя You Tube. Витория я няма на тях, но ги качих, защото са много забавни.

"Victorious" DVD за втори сезон е завършено.

DVD-то от втория сезон на хитовия сериал вече е завършено. То ще излезе официално на 15 май, 2012. Вижте и пълния списък с епизодите, които са включени:
Beggin’ on Your Knees
Beck Falls for Tori
Ice Cream for Ke$ha
 Tori Gets Stuck 
Prom Wrecker
 Locked Up! 
Helen Back Again 
Who Did It to Trina? 
Tori Tortures Teacher 
Jade Gets Crushed 
Terror on Cupcake Street
 A Christmas Tori 
Blooptorious

Можете да си го закупите:

Ъпдейт в галерията на блога.

Снимките от Twitter, Facebook и Insargram на Вики от предните месеци.
Всички вижте тук
            
....
Снимките от Twitter, Facebook и Insargram на актьорите от "Victorious".
Вкички вижте тук
            
....
Фотосесията на Caitlin Thorne Hersey.
Всички вижте тук
            
....
Фотосесията за M Magazine.
Всички вижте тук
            
....
Фотосесията за Bob and TigerBeat през 2010.
Всички вижте тук
            

неделя, 26 февруари 2012 г.

Виктория, тема тенденция в туитър.

За пореден път нашата Вики е тренд тема. Много се радвам за нея. И единственото, което мога да кажа, е че ние много я обичаме и винаги ще я подкрепяме, защото тя е страхотна и много мила и талантлива.

Ново видео от “Car, Rain, And Fire”.

Видеото е по време на пътуването на Тори, Кат и Джейд.

Гласуването за KCA е отворено.

Вече свободно можете да гласувате за номинираните звезди, шоута и т.н. Можете да гласувате по вежнъж на ден. Крайния срок са гласове е до 31 март. Ето във, какво е номинирана и нашата Вики:
Най-добра ТВ актриса: Гласувайте
Най-добро ТВ шоу "Victorious": Гласувайте
Пожелавам късмет на всички номинирани!

Clevver TV: За новия епизод на "Victorious".

Виктория, център на "Kidz Expo" през Април.

Само през тези два месеца от 2012 година Виктория е постигнала повече, отколкото някои звезди за една година. Тя се появи на корицата на Seventeen, започна участието си в третия сезон на хитовия сериал "Victorious" на Nickelodeon. 19 годишната звезда бе поканена на "Kidz Expo" през април. Това е събитие за семейства с деца, което ще се проведе във Чатангуа, Convention Center. Вики ще се присъедини към: Expo за жени, Expo за възрастни, както и официален извънбрачен годишен календар на начина на живот, събития спонсорирани от "Chattanooga Times Free Press". Организирането на ежегодното събитие, насочено към младите хора е три години в процес на изграждане. "Chattanooga Times Free Press" и генералния мениджър Джейсън Тейлър споделят, че цялата организяция и подготовки за събитието им се отразявали доста вълнуващо. "Дори повече, отколкото на други изложения, които сме правили, ние знаехме, че има толкова много млади семейства в тази общност. Би било чудесно, за да имат шанс да излязат и да направят някои забавни спомени семейството им заедно ", каза той. Билетите ще започнат да се разпространяват онлайн от днес. Част от приходите ще бъдат дарени на детската болница "Erlanger". Много спонсори също оказват подкрепа, като "Макдоналдс". Тейлър очаква събитието да привлече хиляди семейства. Ще има различни зони за забавление за различните възрастове групи от бебета до тийнейджъри. Децата могат да очакват пълен ден със забавление и различни дейности, включително надуваеми, игри лецинзирани костюми на анимационни герои. "Искаме това да бъде интерактивен за децата от момента, в който те влизат, до когато те напускат", казват организаторите. Като част от учредителното събитие децата от 1-3 годинки ще се състезават за най-големите награди, като най-красивото и най-представително бебе на региона. Финалистите ще бъдат избрани от отделни конкурси, които ще се провеждат по моловете. Събитието ще бъде на различни дати за различни региони, като следва: Hamilton Place (March 24), Walnut Square във Dalton, Ga., (March 31) and Bradley Square във Cleveland, Tenn. (April 7).
п.п. моля не взимайте информацията!!!

Пристигане на летището във LAX.

/натиснете снимката/
Вчера Виктория си трягна от Испания. Изглежда отново се завръща на работа.

Стилове от "Freak The Freak Out".

/натиснете снимката/

Нови туитър снимки.

/натиснете снимката/

събота, 25 февруари 2012 г.

Излязоха снимки от сесията с автографи в Мадрид.

/натиснете снимката/

Виктория и Елизабет Гилис със нов дует.

Дуета се казва "Take a Hint". Песента ще се излъчва за пръв път по време на премиерата на най-новия предстоящ епизод на "Victorious". Заглавието се превежда "Вземи си намек". Ще я изпълняват Виктория и Елизабет. Хубавата новина, е че песента ще има премиера по време на всички, излъчващи се нови епизоди на 3-ти март. Вече излезе и текста, който иска да го прочете може да пише на E-mail online_victoria@abv.bg да му го пратя.

Сесия със автографи във Corte Ingles, Мадрид.

Виктория Джъстис била забелязана в Мадрид, Испания вчера на 24 февруари. Звездата на Nickelodeon изглеждаше много стилно във раирана блуза със червено яке и черни панталони. Стотици фенове се бяха събрали във El Corte Ingles, за да срещнат и да си вземат автограф от Виктория. В навечерието тя сподели в туитър, колко много е развълнувана за срещата с почитателите си. 
п.п. скоро ще кача много снимки от събитието.

Среща с испански фенове в Мадрид.

/натиснете снимката/
Преди няколко седмици сайта на Nickelodeon беше организирал конкурс за фенове да се срещнат с Виктория. Във четвъртък печелившите късметлии са се срещнали със Вики в Мадрид.

Нова фотосесия в Мадрид.

/натиснете снимката/
Фотосесията е невероятна според мен. За сега намерих само 17 снимки със невероятно качество, но ще търся още и ако има ще ги кача.

петък, 24 февруари 2012 г.

Нова страница + относно блога!

Днес направих нова страница, която можете да видите ТУК. Цяла сутрин се трудих за нея и се надявам поне малко да ви хареса. Там ще намерите информация за героите от "Victorious", ще разгледате и тяхни снимки, като кликнете върху всяка една от тях, за да ви се отвори. Това е новото от днес. Също така публикувах и всичко ново покрай Вики можете да го видите надолу. Страшно много ви благодаря, че посещавате блога ми. Ще ви помоля, който от вас има идея за поне още 1-2 раздела да пише в чата или на имейл online_victoria@abv.bg. Също така можете да дадете и още предложения за блога. Следващият ни дизайн е готов ще бъде сменен скоро. Той ще е на пролетна тема със свежи цветове и много нежни снимчици и съм сигурна, че и на вас ще ви хареса както и на мен. Не спирайте да ни следите!
                                     Хо-Хо Цвети 

Нови сканове.

/натиснете снимката/
Скановете са от германското списание Браво и от списание "Teens". 

Снимки от предстоящите филми на Виктория.

Първо да кажа, снимките не са нови. Реших да ги кача, защото двата филма ще излязат тази година и същевременно са доста важни за Вики. От "Fun Size" качих снимки от снимачната площадка, които са от 22 юни 2011 можете да ги видите ТУК. Качих и два стила от "The First Time", които можете да видите ТУК. Просто се разрових из интернет и ги намерих, надявам се през срледващите месеци да излязат още повече.

“Car, Rain, And Fire” стилове + промо.


            
Вече съм публикувала промото, но можете да си го припомните пак по-горе. Премиерата на епизода е утре по Nick, както споменах и преди няколко дни. Всичките стилове от епизода можете да видите ТУК.

Снимки от пресконференцията в Мадрид.

/натиснете снимката/