вторник, 31 януари 2012 г.

Промо на нов епизод на "Victorious".

Епизода се казва “The Gorilla Club”. Премиерата е на 4 Февруари.

Спечели рокля, като на Виктория.

Bob and TigerBeat отново се завръщат със още подаръци от приятелите си от PromGirl.com. Заедно ти предлагат да спечелиш малката червена рокля на Виктория от "Do Something Awards". Цената и е $220. Ако искаш можеш да се опиташ да я спечелиш, като напишеш коментар ТУК. Скора е до 3 Февруари, ако не спечелиш тази седмица опитай следващата, със дреха на друга звезда.

Виктория говори за новия сезон на "Victorious" и музиката си.

Виктория говори с MTV за нейната соло музиката си и новия сезон на "Victorious". Тя говоре, за това какво можем да очакваме от шоуто и музиката и. Вече знаем, че тя се коказа, като страхотна певица, но може да го доведе до по сериозно ниво. Аз съм доволна, да чуя че има  толкова много за нея. Обожавам шоуто и музиката и. Сигурна съм че ще намери още по-голям успех, тъй като има страхотни вокали може да създава страхотни сингли. Виктория има невероятен талант и трябва да го показва, а ние като нейни фенове винаги трябва да я подкрепяме, за да го прави! Имаше видео от интервюто, но не може да се гледа в България.

понеделник, 30 януари 2012 г.

Нови сканове от списание Twist и BRAVO.

Скановете са от германското списание "Twist". На банер от горе съм оградила с червено там, където е Вики. Качих корицата + един скан в галерията. Също, така намерих и един скан от списание Браво, но не българското. Прегледайте ги:

      

"Victorious" 3-ти сезон вече на iTunes.

Във CD-то са включени трите излезли епизода от "Victorious" сезон 3. Първи и втори епизод струват $2.99, третият е безплатен. Вижте ги ТУК.

Нови туитър снимки.


      

неделя, 29 януари 2012 г.

Нова песен от "Victorious".

Песента е от новия епизод "Breakfast Brunch". Името на песента е “Don’t You (Forget About Me!)”. Dan качи видеото във своя You Tube канал. Изгледайте го. Виктория звучи изумително.

Виктория е присъствала на вечеря на тема 70-те.

Виктория и другите актрьори от "Victorious" са били на вечеря на тема 70-те със Dan Schneider, преди няколко дена. Dan и Виктория качиха няколко снимки, вижте ги по-долу. Всички изглеждат страхотно:

         

Scott McCermott Photoshoot.

Фотосесията е от миналата седмица по времето на Sundace, за жалост е само една:
/натиснете банера/

Victoria on her First Time at Sundace.

Victorious Season 1 Opening Credits.

Добавих 64 снимки в галерията. Прегледайте ги:

            

Лайф чат с Виктория.

Съвсем случайно бях в туитър и видях, какво беше туитнала Вики:
Виктория ще празнува 2 милиона във Facebook и 1,4 милиона във Twitter. Лайф чата ще бъде на 4 февруари, събота по нейно време. Интернационалното време е различно за всички региони, за сега това намерих. Ако искате да присъствате влезте ТУК.

събота, 28 януари 2012 г.

Ново видео от You Tube на Виктория.

Поздравления на Виктория тя достигна 140,000 абонирания във You Tube. По този случай тя качи ново и много забавно видео със Matt Bennett, изглежда са добри приятели.

“The Breakfast Bunch” Sneak Peek.

Премиерата на епизода е довечера от 20 часа по Nick, но за съжаление не се излъчва в България до колкото знам. Като излезе епизода във интернет ще го пубикувам.

Благодаря ви +2000 посещения!

Нямам думи да ви опиша колко се радвам вече, че сайта достигна 2000 посещения. Искам да ви кажа, на тези които следят блога едно огромно Благодаря. Сайта вече стана на три седмици в петък ще станем и на един месец, така че не спирайте да ни следите, това значи много за мен. Също искам да благодаря за всички мили коментари във чат кутията. По този случай съм подготвила три банера на Вики за вас (не се получиха много добре, но се надявам да ви харесат) можете да ги използвате, където пожелаете:



/натиснете ги за оригинален размер/

Виктория след концерт на "Victorious".

Качих 10 снимки със високо качество от там. Не съм сигурна, дали са нови, но ги качих, за да ги видите. Прегледайте ги в галерията на сайта:

            

2012 Sundance Film Festival: Victoria Justice & Britt Robertson.

Виктория и Брит говорят за премиерата на ‘The First Time’ докато са на лифт.

Нови промоснимки.

Снимките са от Zoey 101 и са 10 със високо качество. Прегледайте ги: